Hello world

FFN danmark


Fragility Fracture Network Danmark blev stiftet torsdag d. 5. oktober 2023, som en del af den internationale organisation Fragility Fracture Network, på den internationale kongres i Oslo. Dette skete med en bred repræsentation af læger, sygeplejersker, terapeuter og diætister.

Dette understøtter FFN Danmarks vision og mission særdeles godt, da vi som organisation ønsker at fremme vidensdeling af høj kvalitets forskning for at forbedre behandlingen af lavenergi frakturer på tværs af faggrupper, sektorer og på tværs af Danmark. 


Vi ønsker, at være en organisation for alle med en faglig interesse indenfor lavenergi frakturer, uanset hvilket fag eller speciale du er indenfor, kan du GRATIS melde dig ind i FFN Danmark for at få den nyeste viden og få et bredt netværk. 

Hello world

Indmeldelse i FFN Danmark er gratis. Ved indmeldelse accepterer man organisationens vedtægter, og nyhedsbrev via mail (tjek evt. spam filter hvis du ikke modtager nyhedsbrevet). Udmeldning kan ske ved kontakt til bestyrelsen på mail. 

indmeldelse til

ffn danmark

 
 
 
 
 

FFN Danmark arbejder mod


                    - at alle, som pådrager sig en lavenergi fraktur, opnår optimalt funktionsniveau og
                      livskvalitet uden yderligere frakturer. Se det seneste nyhedsbrev her.

bestyrelsen

Indmeldelse til

FFN 

Global 


FFN Danmark er den danske forening, som er under paraply organisation FFN Global, der også afholder regionale og internationale kongresser og møder. FFN Global har også et stort bibliotek af undervisningsmateriale og interessegrupper. 

Man er ikke automatisk medlem af den globale organisation, når man er medlem af FFN Danmark. Derfor opfordre vi alle vores medlemmer til også at melde sig ind i FFN Global via nedenstående link. Indmeldelse er gratis.

Sponsorer

unsplash